Garage - Takeldienst

WEYNE

051/545902 • 0495/255902

Garage Takeldienst Weyne

​We zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in SEAT en de andere wagens van de VW-groep  (VW-AUDI-SKODA), maar ook andere merken worden met de nodige kennis nagezien, onderhouden en hersteld..

 

 De nadruk ligt bij ons op de herstelling van personenwagens.  Onze werkplaats is uitgerust met de nodige apparatuur om op een efficiente manier aan uw wagen te werken. Door onze jarenlange ervaring met Seat hebben we een grote voorraad nieuwe en tweedehandse onderdelen op stock van de modellen van 1985 (system porsche-modellen) tot de recentere modellen. We beschikken over de nodige diagnose apparatuur om alle wagens van de VAG-groep uit te lezen. Voor de meeste andere merken hebben we ook een universeel diagnosetoestel.

  Zoek je een 2dehandswagen?  We hebben weinig stock op voorraad maar kunnen je met raad en daad bijstaan bij de zoektocht naar uw occasie of we kunnen een geschikte wagen vinden bij onze leveranciers.

Naast de garage blijft depannage een belangrijke bezigheid van ons. Pech of een ongeval zijn nooit aangenaam, onze takeldienst staat 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Wij beschikken over 2 takelwagens om u en uw voertuig weg te takelen.

Filip Weyne,
Anneke Bouchaert,